glad :)

Hej alla! Hoppas att alla har en grym dag, min är d iaf! Som dom flesta dagar faktiskt. Antingen är jag väldigt lattroad eller så har jag d väldigt bra, skulle gissa på d sista:) På söndag kommer mina hingstar hem från skara, SOM jag har längtat!!!! Det händer SÅ mycket spännande just nu som jag önskar att jag kunde berätta.. men vill/ får/ bör inte säga något förens allt är hundra och det kan ta lite tid. Othilia är underbar, sötast.. Bäst! Hon sitter själv nu, man får självklart sitta bredvid ifall hon vinglar till.. men hon är så go och duktig och får beröm ovetallt, hjärtat. Jag har ridit Zwever lite och det går kanon! Tora går bra som alltid. Men ska bli jättespännande att träffa Chick o Ludde på söndag. Ha d bäst, vi kanske hörs!

fredag

Hejhej längesedan igen.. men ja har alldeles för mycket att göra :) Fick ett mail från några vi känner igår där det bla stog " läser din blogg ibland, du verkar inte ha så många att rida just ny, har en 3 - åring som vill ridas in :D " Jag kanske inte skriver om så mycket häst i bloggen.. men jag har så det räcker och blir över :) jag rider tora just nu och letar ny ryttare till henne. Jag ska börja rida Zwever, helst typ igår! Mondeo måste sättas igång.. mina två hingstar kommer hem om någon vecka och dom ska ridas in.. sen ska jag ev. rida igång ukkie för försäljning.. SÅ jag har allt lite att göra :) Funderar på att låta tora gå go-ponnyn.. men måste anmäla IDAG i så fall. Så nu vet ni lite.. om ni fatta mitt svammel. (skriver på mobilen och är ute och går med othilia i vagnen) tur att man är tjej och kan göra många saker samtidigt. Ha d bäst!

liseberg

hihi vi var på liseberg igår :)
Othilia tyckte att det va jättekul, supermysigt att få sitta på armen och åka runt och titta på en massa spännande hela dagen.
Vi vann en massa nallar och en BIG marabooouuu chokladkaka och en plopp, en massa gott helt enkelt!
Åkte den där nya saken också som alla har försökt lura i mej skulle vara läskig.. så där sitter man och förväntar sej att få världens åktur och så tuffade den lugnt uppåt och släppte ner oss och sen va allt slut och den köade man 30 min för, tack för den du! Tyckte den var supertråkig faktiskt. Balder är lätt grymmast!
 
Jaja, Othilia och Tobbe är ute och prommenerar och jag ska ut och rida Tora.. imorrn ska jag och Tora iväg på en träning men det är inte jag som ska rida.. spännande!


torsdag

torsdag idag, snart fredag :)
va ju iväg och kollade på en transport i förrgår, jättefin! En Cheval Liberte Gold grand comfort

Får se om vi köper den.. av dom som vi kollat på så verkar denna ha den bästa komforten för hästen och det är ju det absolut viktigaste. Att den är snygg är ju inte direkt fel heller :)

Idag ska jag och Tora åka iväg en sväng till en liten tjej som ska provrida henne.. vi får väl se, hoppas att dom kommer överens.
Det ligger inte så långt bort och det skulle vara jättekul att få ha Tora så nära hemma så att man kan kolla på träningar och tävlingar.
Skulle det inte funka riktigt så har jag några till som jag ska prata med och kanske lägga ut någon annons också.. vi får väl se.

nyklippt!

Har varit ute och rakat Tora nu på morgonen.. såå fin blev hon :) Nu har jag och Othilia käkat lunch och hon tar sej en tupplur. Till eftermiddag blir det rida fina Tora och sen ska vi åka och kika på en ny transport :D Galet mycket att göra har jag också, hela tiden känns det som.. men vi kanske hörs senare!

Tora!

Jag ska antagligen inte sälja Tora!! utan vi är på jakt efter en ny ryttare till henne, jag har några som ska få testa och jag funderar lite..
Är det någon som har nåt tips på en tuff liten ryttare eller kanske du själv är intresserad av att testa henne?? Säg då till mej!

Några "krav"

* personen bör ha rutin i lägst msv:b och gärna på c- eller d-ponny.

* träna för duktiga tränare i hoppningen OCH dressyren.

* inte stå alltför långt ifrån Göteborg

Dessa är egentligen inte krav utan hittar vi någon som är duktig och klickar med Tora men som inte har den rutinen så kan det vara intressant ändå.

Någon idé??
maila mej i så fall på
[email protected]


jag lever!

men jag är grymt förkyld!!
har verkligen inte pallat att uppdatera här, har legat som en överkörd snigel och vart förkyld sen i fredags, Tack För Den!!!!
Har fått lägga all min kraft på att ta hand om Othilia och sen stupat i säng när Tobbe har haft henne :)
känns mycket bättre idag och ingen feber så nu är vi påväg uppåt igen!

Jag vet att jag har lovat typ 150 ggr att skriva det där inlägget om Tora, många frågar och JA, det kommer! och det kommer att bli lååångt..

På tal om Tora så har jag lite planer för henne men jag ska klura lite till på dom innan jag berättar.. men jag kanske inte ska sälja henne om vi säger så :)

Ukkie ska till Slöinge på återkontroll med sin käke på fredag, hoppas allt ser bra ut!




vi hörs!!

RSS 2.0