och där va sommarn slut!

Välkommen till Sverige! tjo där va sommaren slut men det var ju kul så länge den varade :) nä men den kommer nog tillbaka får vi hoppas!
I förrgår när vi släppte gammeltanterna var det iaf väldigt fint väder så nu går dom hemma hos Alex och bara njuter av livet och det förtjänar man väl när man börjar bli lite till åren kommen.

Moortje (fuxen) är 20 år och Candy den lilla gula är 21 år, två pigga och friska tanter :)


Nu är det snart dax för resten av pållarna att få semester också :)
Det är bara Mondeo, Tora och Yana som står inne på natten på sommaren, dom andra är ute och snuffar runt!

sommar!!!!

shit vad skönt väder det är nu, äntligen sommar :)

Har varit och släppt gammeltanterna på bete nu <3

Chick och Ludde är iväg på hingsbete och helt plötligt börjar det kännas konstigt tomt hemma..


sötnosarna på betessläppet, dom går ihop med 3 andra jämnåriga hingstar och har det supermysigt!

lite bilder från clearrounden :)



Finns fler men hinner inte nu :)

mysdag <3

har kommit hem från Troya nu för en stund sedan, småtjejerna (undrar om jag får skriva så) har varit där och hoppat clearround. Dom var jätteduktiga allihop, både hästar och ryttare! Det var Emelie/ Yana, Ebba/ Candy och Johanna/ Jackpot. Har varit hemma en stund, myst med Othilia <3 och käkat lite (kunde inte hålla mej tills lunch :)). Othilia ligger och sover en liten stund nu, det är jobbigt att vara på tävling. Idag är älsklingen hemma också, mysdag helt enkelt!!

fundera..

Funderar lite över hästar och framtid, verkligen svårt! Othilia blir förresten 3 månader på midsommarafton :) Tillbaka till hästarna så vet ja inte riktigt hur jag ska ha det.. tänkte ju först köpa en ny häst efter Britney. Nu har jag ju Chick o Ludde som är 2 år och Mondeo som är 17 år och det är tveksamt om han håller till lite högre klasser.. så egentligen har jag ingen att rida nu om jag inte rider ponny. Fast Othilia tar ju mycket tid och väldigt snart ska ja börja jobba med ung hästarna så jag kanske ska rida ponny ett tag, hoppas på Mondeo och sen rida in Chick o Ludde.. för mer lär ja ju knappast hinna :) vi får väl se..

RSS 2.0