tja

E ute med othilia :) NU rullar transporten mot skara för att hämta hingstarna :D får iof vänta flera timmar innan ja far träffa dom.. Tobbe , Ylva , pappa o min brorsa åker.. jag, othilia o mamma e hemma. Ska rida till kvällen, Candy och Zwever. Alexandra kommer och rider Tora! Ja berätta ju för ett tag sen att ja e sjukt sugen på en transport, cheval liberté.. men e lite kluven. Kan verkligen inte bestämma mej.. antingen blire den transporten + med den är att alla kan köra den med vanligt b-kort. Negativt för oss som e vana me lastbil är ju att s bara får plats 2 hästar och sen är d ju inte fel med en bo-del om d är dåligt väder osv. Det andra alternativet är ju en ny lastbil, typ 3-4 hästar och bo-del men då får bara pappa köra den.. jag får ta lastbilskort? Hum.. och då har vi ju också vår gamla transport som bara behöver grejjas lite med.. usch va svårt OCH flummigt skrivet, mobilens fel !

..

jättetråkiga inlägg det senaste eller hur? men jag slänger ofta upp nån liten uppdatering i farten när ja gör nåt annat.. skrittar av en häst, går med sovande bebis i vagn osv och då äre mobilen som gäller = tråkiga inlägg!

Sitter en halv sekund vid datorn nu iaf.

Ingen ridning för mej igår. Ylva red ut på Zwever och Tora var iväg och tränade dressyr med Alexandra..
Alexandra kommer rida, träna och tävla Tora nu ett tag framöver :)
Dom ska hoppa en tävling i mitten av oktober och sen starta gp-ponnyn i Varberg i slutet av oktober, det ska bli jätteroligt att följa dom två :)

I MORGON kommer Chick och Ludde hem, vet att jag tjatar men jag har verkligen räknat ner dagarna. Har saknat dom så mycket!


Såhär såg dom ut när vi lämnade dom i juni, ska bli kul att se om dom har växt mycket.
Ludde har tydligen lagt sej högst i rang i sommar och varit ledare så han kan nog vara lite kaxig när han kommer hem. Det är ju så, man önskar aldrig att ens häst ska bli ledarhingsten på betet men nu blev det så :) Tack För Den!! Det roliga är att Chick var högre i rang när dom åkte hemifrån i våras..
Nu ska jag snabba mej vidare, vi kanske hörs sen!

RSS 2.0