tävlat i helgen!

Var iväg och tävlade i helgen med Tora!
En regional LB och en nationell LA, gick bra, Tora var supertaggad så det blåste på rätt bra :)
Emelie var med och hoppade Yana i LB:n också.

Första klassen gick bra, Tora tyckte verkligen att det var superkul. Det märks att hon inte varit ute på länge :)
Båda ponnyerna var felfria och gjorde två jättefina rundor.

LA:n var nationell och här hoppade hon egentligen mycket bättre, hon gör alltid det när det är lite högre. Det var en jätterolig bana också. 13 språng och lite kluriga vägar och avstånd men allt känns så lätt när man sitter på Tora. Tryck på knappen och styr typ, tänk om man hade råd med en sån storhäst :)
Vi fick ett pet på ett av dom lättaste hindren på banan och det var mitt fel, sjukt störande men så är det..
Det var en ganska lång väg emot och hon var väldigt taggad, jag borde släppt fram henne lite mer och utnyttjat galoppen men jag hade henne kvar i handen lite för mycket. Det går bra att vara efterklok :) men man vet ju aldrig.. jag ville ha henne lite kort för jag skulle in i en kombination direkt efter och den var lite kort så man vet ju inte hur det skulle blivit om jag låtit henne gå iväg lite mer, kanske hade kombinationen blivit klurig då.. ingen idé att grubbla på iaf! Hon hoppade jättefint och tog hindrena lätt och enkelt, hon har så mycket kapacitet så det där är ingenting för henne.

Nu ska jag busa med Othilia <3

Mondeo är "frisk" <3

Mondeo ska sättas igång nu, berättar mer en annan gång <3




Måste ta Othilia nu..

Utbildningshoppning, CR, Pay &ride..


Eller vad det nu heter!
Vi var iväg med Svarten och Tora iaf i onsdags och hoppade lite.
Tora var felfri i båda sina starter och Svarten i sin ena och den andra blev nåt pet på ett missförstånd, båda gick med andra ord jättebra!
Det var första gången Svarten åkte transport och han var jätteduktig, kollade läget lite och sen traskade han på!
Tora var jättetaggad och var lite stark första rundan, andra lyssnade hon bättre och hela rundan kändes mycket trevligare.
Ylva och Svarten gjorde en jättebra första runda och så blev det ett litet pet i andra som sagt.
Sara och Kristin var snälla och följde med och hjälpte till och tog massa fina kort :)


idag

go´morrn!
Tobbe är ute med Othilia så jag snabbar mej att slänga in lite här :)
Red Tora igår, hon va lite busslarv sådär men ändå söt. Idag blir det dressyr/ markarbete och i morgon ska vi iväg och hoppa lite så att hon får träna lite innan tävlingarna..

Jag fyllde år igår, fick en massa fina grejjer!
JW-ridbyxor
vit mössa till Yana
ridhandskar
två klänningar
nya stövlar
lite till Othilia
2 halsband
linnen
massa godis
tavla
biobiljetter
+ en massa annat

Micke är äntligen tillbaka från semestern så Mondeo ska dit på undersökning på torsdag, hoppas att min gamle prins mår bra..
För dom som inte vet det så har Mondeo lite pålagringar på haslederna bak, väääldigt lite dock. Dessa kan givetvis inte försvinna men med hjälp av lite annan verkning bla så man får en annan vinkel på haserna så hoppas vi att det ska kunna funka men det är ju en gammal häst så vi får väl se VAD han kommer hålla för. Kanske inte för att hoppa dom klasser som jag vill men då får jag väl rida dressyr eller nåt, man säljer inte en kompis.. Det skulle ju vara tokigt:)




längesen!

har inte skrivit här på hur länge som helst ju! men tycker att det är så tråkigt att sitta inne när det är så fint väder ute och jag har en massa annat som får prioriteras först.

Har varit ute vid sommarstugan nu i några dagar iaf, jättemysigt och sjukt varmt, till och med i vattnet var det jättevarmt.

Har börjat rida Tora också och har ridit henne i några veckor. Det går helt okey, vi rider mycket dressyr. Har hopptränat henne två gånger och det går bättre och bättre hela tiden.
Skulle vart iväg till KRK och hoppat CR 90-1m hade jag tänkt men det var jättevarmt och vi hade hamnat mitt i rusningstrafiken så vi struntade i det, kanske åker vi nästa vecka istället.
Hon är även anmäld till några tävlingar under sommaren så en CR innan kanske hade varit bra. Jaja jag tar varje dag som den kommer, vägrar planera allt för mycket nu, det är faktiskt sommar :)
MEN jag ska försöka uppdatera lite mera här också!



RSS 2.0